*ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΑΖΗΛΟΣ*

Δικαιοσύνη για όλους!

ΕΝΤΥΠΑ

Φίλες και φίλοι, εδώ σας παρουσιάζουμε κάποια έντυπα που έχουμε ετοιμάσει. Για να κυκλοφορήσουν ευρέως χρειάζεται η βοήθειά σας. Αν σας αρέσουν, γίνετε ενεργοί, τυπώστε τα και κυκλοφορείστε τα! Βάλτε κι εσείς ένα πολύτιμο λιθαράκι για έναν κόσμο καλύτερο, για «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για ΟΛΟΥΣ».

Η νόμιμη έκτρωση σκοτώνει και πληγώνει. πείτε όχι στην έκτρωση.«Κατεβάστε» το αρχείο σε μορφή .bmp

Μου είπαν ότι η άμβλωση θα έλυνε το πρόβλημά μου...«Κατεβάστε» το αρχείο σε μορφή .bmp ή .pdf

Μάθε για το μετεκτρωτικό σύνδρομο

«Κατεβάστε» την αφίσα σε μέγεθος Α4 σε μορφή .bmp ή .pdf

«Κατεβάστε» την αφίσα σε μικρό μέγεθος σε μορφή .bmp ή .pdf

Κάθε ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ένα επιθυμητό παιδί

«Κατεβάστε» την αφίσα σε μέγεθος Α4 σε μορφή .bmp ή .pdf

«Κατεβάστε» την αφίσα σε μικρό μέγεθος σε μορφή .bmp ή .pdf

Αυτές οι εικόνες έχουν δημιουργηθεί από μας και είμαστε έτοιμες να σας δόσουμε άδεια χρήσης, φτάνει να μην τις αλλοιώσετε με τρόπο που να καταστρέφεται το νόημά τους και η αισθητική τους. Αποθηκεύστε τις σε μορφή gif με δεξί κλικ επάνω τους. Αν επιθυμείτε να τις διαδόσετε κι έχετε τα μέσα να τυπώσετε αφίσες, αυτοκόλλητα ή οτιδήποτε σχετικό, επικοινωνήστε μαζί μας να σας στείλουμε τα αυθεντικά αρχεία Adobe Photoshop ή tiff 300 dpi.

Μου άξιζε η θανατική ποινή;

«Κατεβάστε» την αφίσα σε μορφή pdf

«Κατεβάστε» την αφίσα σε μορφή bmp

Αυτή η εικόνα δεν είναι έμπνευση δική μας, δημιουργήθηκε από τις «Φεμινίστριες για τη ζωή (της Αμερικής)«. Έχουμε αφήσει αναλλοίωτο το μήνυμα, την εικόνα, ακόμα και το μέγεθος των γραμμάτων, όπως ζητά αυτή η ομάδα. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς, αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε. Με αριστερό κλικ, η εικόνα θα ανοίξει στο Acrobat Reader. Με δεξί και «save target as» στον Internet Explorer (ή «save link as» στο Netscape Navigator) μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο δίσκο σας.

«Κατεβάστε» το αρχείο σε μέγεθος Α4, σε μορφή .bmp ή .pdf

«Κατεβάστε» το αρχείο σε μικρό μέγεθος, σε μορφή .bmp ή .pdf


Περιεκτικό πληροφοριακό έντυπο σε μορφή συμπιεσμένου αρχείου με 2 αρχεία bmp, τα οποία αναγνωρίζονται από κάθε υπολογιστή με Windows. Το 1 είναι η πρώτη πλευρά του Α4, με την 4η και την 1η σελίδα, και το 2 είναι η πίσω πλευρά με τη σελ. 2 και τη σελ. 3. Έτσι θα τυπώνουμε την ίδια σελίδα Α4 μπρος πίσω, θα τη διπλώνουμε στη μέση με τις εξωτερικές σελίδες προς τα έξω και θα έχουμε έτοιμο το έντυπο χωρίς προβλήματα. Στη συνέχεια μπορούμε να βγάλουμε όσα αντίγραφα θέλουμε σ’ ένα έγχρωμο φωτοτυπικό. Κατεβάστε το φάκελο σε μορφή winzip από το http://www.abortion.agazilos.org εδώ.

Σχολιάστε