*ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΑΖΗΛΟΣ*

Δικαιοσύνη για όλους!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αρχικά, ήμασταν μια ωραία παρέα γυναικών διαφόρων ηλικιών. Αρκετές είχαμε προϊστορία σε κοινωνικούς αγώνες, ενώ όλες είχαμε συμφωνία απόψεων σε διάφορα θέματα και χαρακτήρα από λίγο έως πολύ, αγάζηλο.
Ξεκινήσαμε δημοσιοποιώντας τις απόψεις μας για να συνεισφέρουμε έτσι στο κοινωνικό γίγνεσθαι, και να προκαλέσουμε γόνιμο προβληματισμό και διάλογο. Επίσης θέλαμε να σπάσουμε το μονοπώλιο του γυναικείου λόγου από διάφορες ομάδες που δυστυχώς, αν και δεν αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των γυναικών της χώρας, επιμένουν να μιλούν εξ ονόματος όλων.

Με το πέρασμα του χρόνου κάποιες συντρόφισσες – πάντα φίλες – σταμάτησαν να δραστηριοποιούνται, και ήρθαν άλλες. Σιγά-σιγά πληθύναμε πολύ. Γράφαμε επιστολές και κείμενα, δημιουργούσαμε, τυπώναμε και μοιράζαμε έντυπα, ενημερώναμε τις ιστοσελίδες μας. Παράλληλα εξελιχθήκαμε σε «θεία ΄Ολγα που ξέρει», καθώς δεχόμασταν καθημερινά διάφορα μηνύματα από γυναίκες, που ζητούσαν διέξοδο σε προβλήματα, που συχνά ήταν σοβαρά. Πολλές φορές ξενυχτήσαμε απαντώντας στα μηνύματα αυτά, και το κάνουμε ακόμα.

Τώρα πια, χωρίς να εγκαταλείπουμε τον αρχικό μας στόχο, έχουμε διαμορφώσει κάποια σχέδια δράσης πιο συγκεκριμένα, που εν καιρώ θα δείτε να δημοσιεύονται σ’ αυτές τις σελίδες.

  Σχολιάστε

  Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

  Λογότυπο WordPress.com

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Google

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Twitter

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Facebook

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Σύνδεση με %s

  Αρέσει σε %d bloggers: